Tjänster och lösningar

Belöningar

Stärk banden till era kunder och medarbetare med hjälp av meningsfulla belöningar.
Belöningar

Skräddarsy era belöningsprogram

Varje företag är unikt. Oavsett om ni vill uppmuntra återkommande kunder, engagera nya kunder, samla värdefulla data eller visa uppskattning för olika insatser, har vi den perfekta lösningen. Våra tjänster erbjuder oändliga möjligheter att belöna alla typer av handlingar och beteenden. Låt oss hjälpa er att skapa belöningsprogram som verkligen speglar ert företags värden och ambitioner.

Hitta rätt belöningsmodell

Letar ni efter en gåva som uttrycker er tacksamhet över kollegornas insatser, eller är ni på jakt efter den perfekta julklappen eller sommarpresenten?
Då är vår gåvoshop Julklappsvalet eller vårt superpresentkort Zupergift lösningen ni söker. Vill ni skapa kundmotivation genom hela köpprocessen – överväg våra voucher- och presentkortsbaserade alternativ. Med våra anpassningsbara lösningar kan ni enkelt bygga ett program som skapar värde för ert företag, era kunder, partners och anställda.

Innovativa lösningar för smidig hantering

Våra tekniklösningar gör hanteringen av ert belöningsprogram enklare än någonsin. Välj mellan self-service alternativ där ni kontrollerar allt, till fullservice-lösningar som täcker allt från inköp till drift, distribution och support. Oavsett vilken nivå av engagemang som passar er, har vi erfarenhet och kunskap att vägleda er i valet av de mest effektiva aktiviteterna för att nå framgång.

Några av alla våra tjänster

Varför ska verksamheter arbeta med belöningar?
Alla människor tycker om att bli uppmärksammade och uppskattade. Belöningar kan användas för många olika syften och för att uppmärksamma positiva beteenden. Exempelvis kan belöningar användas för att uppmuntra specifika beteenden och visa medarbetare uppskattning för väl genomförda prestationer. Belöningar kan också användas för att rekrytera nya kunder och återaktivera inaktiva kunder eller samla data från kunder och prospekts mm.

Med vår breda erfarenhet och expertis har vi hjälpt en mängd olika branscher med skräddarsydda belöningskoncept. Från hotellvouchers för premiumbilsköpare (som bidrar till att höja det upplevda värdet för kunden i köpprocessen) till meningsfulla personalgåvor. Vår gåvoshop och flexibla self-service plattform. Awardit Rewards, ger er alla verktyg ni behöver för att belöna kunder och medarbetare på ett effektivt och meningsfullt sätt.

Vår leverans

Awardit erbjuder en one-stop-shop och bistår er med allt från strategi och program-design, till teknisk- och operativ drift av era belöningsprogram. Allt för att förenkla processen med att sätta upp och driva effektiva belöningslösningar. Vi hjälper er att skapa anpassade lösningar baserat på era specifika krav och målsättningar. Läs mer om vad vi levererar nedan.

Strategi & förstudie

Vår strategiska rådgivning säkerställer att ert belöningsprogram anpassas efter era målsättningar och förutsättningar för att nå önskad framgång. Vi hjälper även till med programdesign för att maximera effekten utifrån de gemensamma målsättningarna vi sätter upp för ert program.

Design & UX

Awardit har lång erfarenhet av att skapa digitala användarupplevelser och gränssnitt i världsklass. Vi har arbetat med några av de största varumärkena i Europa och vi har många års erfarenhet av att anpassa och skräddarsy belöningsprogram efter ett varumärkes grafiska riktlinjer.

IT & utveckling

Awardit skapar moderna och intuitiva belöningsprogram som kan integreras med White Lable lösningar och APIer och uppfyller rigorösa informationssäkerhetskrav. Vi erbjuder en helhetslösning som inkluderar teknisk lösning, logistik, kundservice och ekonomi med allt ifrån betalmoduler till redundant driftsmiljö.

Inköp, lager & logistik

Med vår fulfillment as a service lösning kan ni välj bland tusentals produkter och hundratals presentkort i vårt standardsortiment eller sätta ihop ett specialanpassat sortiment. Som kund hos Awardit kommer ni åt vårt breda leverantörsnätverk som möjliggör specialbeställningar och koncept anpassat för ert specifika belöningsupplägg.

Operativ drift

Låt Awardit ta hand om driften av ert program! En dedikerad Key Account Manager hjälper er med program-strategi, onboarding av medlemmar, kommunikation mm, för att säkerställa att ert program når framgång.

Tillsammans sätter vi upp en kampanjstrategi där vi ser till att erbjudanden och budskap harmoniserar med er övergripande kommunikationsplan.

Vi assisterar er i att skapa och producera kampanjutskick, inklusive personligt anpassat innehåll för olika syften och målsättningar. Vi arbetar datadrivet med marketing automation baserat på kundernas beteende och specifika handlingar.

Ekonomi & betalning

Vår lösning har stöd för en rad olika betalningsmetoder, inkl. PCI-certifierade kortbetalningsväxel, mobila betalningssystem samt fakturabetalning. Allt färdig-integrerat med vårt affärssystem, så att ni kan vara säkra på att ni kommer igång snabbt.

Våra kraftfulla analys- och rapporteringsverktyg låter oss visualisera viktiga KPIer på ett tydligt och interaktivt sätt, så att ni kan fatta snabba, datadrivna beslut.

Kundservice

Vårt kundservice center hjälper era kunder med produkt- eller orderfrågor, returhantering mm. Vi integrerar oss sömlöst i er befintliga kundserviceorganisation och agerar som ett komplement, oavsett vilka kanaler ni föredrar att använda. På så sätt säkerställer vi en enhetlig och smidig kundupplevelse och blir en förlängning av ert eget kundsupportteam.

Se hur vi hjälpt andra

Julklappsvalet

Julklappsvalet låter varje medarbetare välja julgåva i ett brett sortiment.

Postkodlotteriet

Postkodlotteriet stärker medarbetarnas engagemang i hela processen.

E.ON

Awardits lösning för E.ON resulterade i skapandet av en lojalitetsplattform.

Etablera ett belöningssystem

Vill du veta mer om vad det skulle innebära att sätta upp ett belöningssystem för din organisation? Kontakta oss, så berättar vi mer.