Awardit Rewards

Det enkla sättet att belöna kunder, medarbetare och partners!
Awardit Rewards

Awardit Rewards - marknadens bästa belöningstjänst

Söker ni ett effektivt sätt att belöna kunder, medarbetare och samarbetspartners? Då är Awardit Rewards den perfekta lösningen för er. Med vår självbetjäningstjänst kan ni enkelt skräddarsy belöningar utifrån hundratals presentkort samt enkelt hantera utskick. Med hjälp av vår tjänst blir det enkelt för er att vårda och bygga relationer med anställda, kunder och partners.

Hundratals digitala belöningar att välja mellan

Vi har samlat alla våra digitala presentkort från kända varumärken i en belöningsportal. Här kan ni enkelt logga in via ett eget företagskonto och belöna anställda, kunder och partners. Välj målgrupp, presentkort och valör på presentkortet, sedan är det bara att börja belöna!

Enkelt att belöna

Använd vår belöningsportal för att snabbt och enkelt skicka ut digitala presentkort. Med vårt smarta och användarvänliga distributionsverktyg kan ni lägga order på ett presentkort eller ladda upp filer med grupper och belöna många på en gång.

Total kontroll över hela processen

Plattformen ger er fullständig kontroll över hanteringen och innehåller smarta funktioner för enkel administration. Via ert konto kan ni lägga till och administrera användare samt sätta budgetar för enskilda användare och hela företaget. Ni får också tillgång till en rad olika rapporter för uppföljning och finansiell kontroll.

Personlig känsla i varje belöning

Ni kan smidigt skapa anpassade och personliga budskap på de belöningar ni skickar ut. På så sätt bygger ni starkare relationer med era målgrupper och ökar lojaliteten till ert företag.

Upplev gränslösa möjligheter

Upplev gränslösa möjligheter

Awardit Rewards ger er oändliga möjligheter att utveckla och vårda kund-, medarbetare- och partnerrelationer. Ni kan använda tjänsten för olika typer av aktiviteter, som exempelvis kundaktivering, skicka ut kompensation, belöna och uppmuntra anställda eller skicka jul-och sommargåvor till kunder, anställda och partners. Bara fantasin sätter gränser för hur tjänsten kan användas för att utveckla och vårda relationer med olika målgrupper.

Enkelhet framför allt

Med Awardit Rewards gör vi det smidigt för företag att hantera belöningar. Ni hittar hundratals digitala presentkort direkt i vår tjänst och behöver inte använda någon annan extern part för att hitta, administrera och skicka ut belöningar till era olika målgrupper. Dessutom kan ni enkelt dela ut administrationsrättigheter och sätta budgetar för olika användare inom organisationen. Givetvis får ni också tillgång till en rad olika rapporter för full finansiell kontroll.

Individuellt anpassade belöningar

Det stora utbudet av digitala presentkort via Awardit Rewards gör att ni kan anpassa belöningarna efter målgrupp och aktivitetstyp. Ni kan också enkelt anpassa budskapet för de belöningar som skickas ut och göra dem mer personliga och relevanta. Med personliga och meningsfulla belöningar blir det enkelt att vårda och bygga relationer med medarbetare, kunder och partners.

Nyfiken på att veta mer?

Kontakta oss idag för mer information om hur Awardit Rewards kan skapa värde för ert företag!

Varför ska vi använda Awardit Rewards?
Via belöningsplattformen får ni enkel tillgång till hundratals digitala presentkort på ett och samma ställe som kan användas till olika belöningsmodeller. Ni får också tillgång till ett verktyg som gör det enkelt att administrera belöningar till olika målgrupper, sätta budgetar och få full kontroll över hur mycket ni spenderar på varje aktivitet. Awardit Rewards är helt enkelt det bästa verktyget på marknaden om ni vill arbeta effektiv med att driva beteenden och resultat genom olika belöningsmodeller.
För att komma igång kontaktar ni Awardit så sätter vi upp ett företagskonto. Ni väljer därefter belopp ni vill nyttja för presentkort som aktiveras på ert konto. Ni får inloggningsuppgifter och kan, vid behov, addera fler licenser/användare och sätta beloppsgränser för respektive användare/ grupp av användare. Sedan är det bara att välja målgrupp och aktivitet och sätta i gång att belöna!
Plattformen kan användas för att belöna vilken typ av aktivitet som helst. Några exempel är att aktivera kunder som inte gjort köp under viss tidsperiod, att skicka ut kompensation som ”plåster på såret” vid kontakt med kundtjänst, att enkelt hantera gåvor till anställda och samarbetspartners. Bara fantasin sätter gränser för hur Awardit Rewards kan användas för att driva olika typer av beteenden, skapa incitament och belöna prestationer!
Awardit debiterar en engångskostnad för uppsättning och nyttjande av tjänsten. Därefter debiterar Awardit för de presentkort ni väljer att skicka ut. I övrigt utgår inga andra avgifter. Är ni nyfikna på hur ni enklast kommer igång? Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur ni kommer i gång med Awardit Rewards och kan börja belöna kunder, medarbetare och partners på ett enkelt sätt!

Upptäck alla tjänster i samma kategori

Se hur vi hjälpt andra

Julklappsvalet

Julklappsvalet låter varje medarbetare välja julgåva i ett brett sortiment.

Postkodlotteriet

Postkodlotteriet stärker medarbetarnas engagemang i hela processen.

E.ON

Awardits lösning för E.ON resulterade i skapandet av en lojalitetsplattform.

Vill ni veta mer?

Läs mer om hur Awardit har hjälpt andra företag att nå framgång. Eller hämta inspiration från artiklar i vår kunskapsbank!