Förmånsshop

Öka kundernas lojalitet med skräddarsydda belöningar.
Förmånsshop

Utveckla kundlojaliteten med Awardits förmånsshop

Öka engagemanget och stärk banden till era kunder genom att erbjuda unika förmåner och belöningar. Med en förmånsshop kan ni enkelt uppmärksamma och belöna era kunder på ett meningsfullt sätt. Upptäck hur vår skräddarsydda förmånsshop kan utveckla era kundrelationer och bidra till ökad kundlojalitet.

Effektiv kommunikation

Förmånsshopen ger er en plattform för kundkommunikation utöver det vanliga. Det ger ämnen att diskutera och engagera era kunder kring, vilket ökar lojaliteten och stärker era kundrelationer.

Enkelt att belöna

Genom förmånsshopen kan ni enkelt belöna era kunder för deras lojalitet, engagemang eller andra positiva handlingar. En rabattkod eller ett urval av produkter i shopen gör belöningsprocessen smidig och givande. 

Anpassade erbjudanden

Ni får flexibilitet att skapa skräddarsydda erbjudanden och belöningar som passar just era kunders intressen och behov. Det gör belöningarna mer meningsfulla och uppskattade. 

Öka interaktionen

Gör förmånsshopen till en naturlig förlängning av er verksamhet och skapa ytterligare en kanal för interaktion med era kunder. Det ger er möjlighet att öka närvaron och stärka relationerna med era kunder.

Låt Awardits förmånsshop blir nyckeln till starkare kundrelationer och ökat engagemang!

En skräddarsydd shoppingupplevelse

Med Awardits förmånsshop får ni tillgång till en exklusiv shoppingplattform, fylld med produkter från över 200 erkända leverantörer och varumärken. Vi erbjuder ett brett sortiment av både fysiska och digitala produkter, som säkerställer att det finns något intressant för varje kund. Det unika med vår tjänst är att vi anpassar utbudet efter just er kundbas, allt för att maximera det upplevda värdet. Det gör varje erbjudande relevant och attraktivt för era kunder, vilket ökar deras engagemang och förtroende för er verksamhet. 

Nyckelfärdig lösning redo att användas

När Awardits förmånsshop levereras är den klar att använda direkt. Varje detalj i shopen är noggrant utformad och skräddarsydd för att erbjuda en användarvänlig och attraktiv shoppingupplevelse. Vi tar hand om allt från underhåll till regelbundna uppdateringar, så att shopen alltid är aktuell med de senaste trenderna och erbjudandena. 

Helhetslösning; Awardit tar hand om hela processen

Vi erbjuder en omfattande tjänst som tar hand om allt kring er förmånsshop, från uppbyggnad och struktur till löpande underhåll, kundtjänst och lagerhållning av shopens produkter. Med Awardits förmånsshop blir det enklare än någonsin att belöna och engagera era kunder, samtidigt som ni stärker ert varumärke och era kundrelationer.

Nyfiken på att veta mer?

Kontakta oss idag för mer information om hur våra förmånsshopar kan skapa värde för ert företag!
Hur anpassas utbudet i förmånsshopen specifikt för er kundbas?

Vi bestämmer tillsammans med er vilka produkter som ska ingå i ert shoputbud. Allt för att det ska passa era kunder så bra som möjligt. Idag har vi ca 200 lagerförda varumärken som ni kan välja produkter ifrån.

För att en förmånsshop ska ses som en förmån av era kunder är det viktigt att den kommunicera på ett bra sätt. Antingen genom mailutskick, information på er hemsida eller på annat sätt ni vill kommunicera förmånerna i shopen. Utöver kommunikation med era kunder behöver ni inte vara involverade i den dagliga driften, det sköter vi. Den viktigaste framgångsfaktorn är att ni integrerar förmånsshopen i ert förmånsprogram och gör den synlig för era kunder. Det ökar det upplevda värdet av att vara kund hos er.
Kunderna kan kontakta oss via ett frågeformulär i förmånsshopen så svarar vi inom 48 h. Vi erbjuder också ett tillval där kunderna även kan ringa till vår kundtjänst.

Upptäck alla tjänster i samma kategori

Se hur vi hjälpt andra

Julklappsvalet

Julklappsvalet låter varje medarbetare välja julgåva i ett brett sortiment.

Postkodlotteriet

Postkodlotteriet stärker medarbetarnas engagemang i hela processen.

E.ON

Awardits lösning för E.ON resulterade i skapandet av en lojalitetsplattform.

Vill ni veta mer?

Läs mer om hur Awardit har hjälpt andra företag att nå framgång. Eller hämta inspiration från artiklar i vår kunskapsbank!