Julklappsvalet

Julklappsvalet.se – enkelt, personligt, flexibelt och hållbart.
Visa omtanke med en gåva som är personlig och hållbar!

Julklappsvalet

Maximal valfrihet och hållbar julglädje

En julgåva är det perfekta sättet att visa omtanke och tacka för årets goda arbetsinsatser. Med Awardits gåvoportal julklappsvalet.se, är det enkelt att hitta en gåva som alla uppskattar. Vi hjälper er att fira årets framgångar med personligt anpassade julklappsalternativ från välkända varumärken.

Enkelt

Att ge en gåva via julklappsvalet.se är enkel. Ni väljer värde och skickar en unik kod via e-post till mottagaren som sedan kan göra sitt val bland alla tillgängliga julklappar från välkända varumärken i portalen.

Flexibelt

Ni väljer själv hur ert företag vill hantera koderna. Antingen hjälper vi till med distributionen av koderna till medarbetarna eller så ansvarar ni själva för detta.

Personligt

Julklappsvalet erbjuder unika och personligt anpassade julklappar från välkända varumärken. Vi gör det enkelt för er att visa uppskattning och fira året som gått med personligt anpassade gåvor.

Hållbart

Vi samarbetar med kända varumärken och erbjuder ett brett sortiment av kvalitetsgåvor. Alla hittar garanterat något som passar just deras smak och behov. Er gåva blir dessutom extra hållbar om den används mycket och länge.

Flexibla, personliga och hållbara gåvor

Flexibelt och enkelt

Att hitta en julgåva som passar alla och dessutom blir hållbar, är inte helt lätt. Med Julklappsvalet blir processen att välja julklapp både smidig och stressfri. Oavsett om ert företag är litet eller stort, kan ni med vår hjälp enkelt sprida julglädje till era medarbetare. Välj mellan två olika prisnivåer medium (450 kr) och large (550 kr), och ge era medarbetare friheten att välja en gåva som verkligen tilltalar dem.

Personlig kvalitet

Vi förstår vikten av att varje julklapp känns speciell. Därför samarbetar vi med kända varumärken och erbjuder ett brett sortiment av kvalitetsgåvor. Välj bland allt från biobiljetter till snygga inredningsartiklar och praktiska verktyg. Alla hittar garanterat något som passar just deras smak och behov.

Välj värde och distribuera

Bestäm vilket julklappsvärde ni vill erbjuda era medarbetare och när julsäsongen sedan närmar sig får varje person sin unika kod via e-post. Vi på Awardit kan självklart hjälpa till med distributionen av koderna till medarbetarna men ni kan också hantera det själva. 

Med hjälp av den aktuella koden besöker mottagaren sedan vår plattform och kan göra sitt val bland alla tillgängliga julklappar från välkända varumärken.

Låt julklappsvalet bli en trevlig tradition som era medarbetare ser fram emot år efter år! 

Besök våra demositer

Vill ni få en inblick i hur julklappsvalet ser ut och få exempel på produkter vi erbjuder via tjänsten? Besök då våra demositer där ni kan se exempel på sortiment för de olika paketen Medium och Large:

Nyfiken på att veta mer?

Kontakta oss idag för mer information om hur Julklappsvalet kan skapa värde för ert företag!

Hur fungerar det när man använder Julklappsvalet?

Så här fungerar det:

  • Ni väljer önskad prisnivå på gåvan (medium eller large)
  • Awardit skapar koder och skickar till ert företags kontaktperson
  • Awardit säkerställer att liknande produkter finns tillgängliga fram till 28 februari
  • Awardit fakturerar köpta koder till angiven referens/adress
  • Vi levererar en excellista med koder och information (pdf).
  • Är det många som ska ha en julklapp hjälper vi gärna till med utskicket
  • Varje medarbetare väljer önskad gåva som skickas direkt hem eller till e-post fram till den 28 februari

Om det är en fysisk produkt levereras den inom 7 arbetsdagar. Digitala produkter skickas direkt till angiven e-postadress.   

Ni behöver beställa minst 5 st gåvor (medium och/eller large).

Utöver julklappskostnaden tillkommer 75 kr exkl moms för admin/ frakt.

Du kan hämta ut din julklapp på julklappsvalet.se fram till den 28 februari.

Upptäck alla tjänster i samma kategori

Se hur vi hjälpt andra

Julklappsvalet

Julklappsvalet låter varje medarbetare välja julgåva i ett brett sortiment.

Postkodlotteriet

Postkodlotteriet stärker medarbetarnas engagemang i hela processen.

E.ON

Awardits lösning för E.ON resulterade i skapandet av en lojalitetsplattform.

Vill ni veta mer?

Läs mer om hur Awardit har hjälpt andra företag att nå framgång. Eller hämta inspiration från artiklar i vår kunskapsbank!