Zupergift

Möjligheternas presentkort.
Zupergift

Zupergift – den perfekta gåvan för alla tillfällen

Zupergift är den perfekta gåvan, där mottagaren själv kan välja bland många kända varumärken. Ni hittar vårt breda urval med över 100 varumärken på zupergift.com.

Oändliga möjligheter

Vill ni ge en företagsjulklapp, jubileumsgåva, personalförmån eller belöna olika typer av prestationer? Oavsett målgrupp eller tillfälle är presentkortet Zupergift det perfekta valet både för er och mottagarna. Med ett stort och varierat utbud av populära presentkort att välja bland finns det garanterat något för alla.

Flexibel budget

Oavsett vilken budget ert företag har för företagsgåvor kan mottagarna välja den perfekta gåvan utifrån sin personliga smak. Med vårt stora utbud av presentkort kan ni vara säkra på att hitta något för varje tillfälle och budget.

Snabb och enkel leverans

Zupergift levereras snabbt och enkelt direkt till mottagarnas e-post. Vid större beställningar kan vi också erbjuda fysiska presentkort som levereras till mottagarna via post.

API integration

Föredrar ni att integrera vår Zupergift-tjänst med befintliga system kan vi erbjuda API-distribution. Det ger er möjlighet att själva hantera och skicka ut gåvor till olika målgrupper exempelvis kopplat till ert CRM-system.

Smidigt och enkelt att hitta den perfekta gåvan

Stort utbud av varumärken

Zupergift är presentkortet som öppnar dörren till ett stort utbud av kända varumärken. Med över 100 varumärken som exempelvis Zalando, Stadium, Interflora, H&M, Spotify och Akademibokhandeln, får mottagarna närmast oändliga valmöjligheter. Zupergift är helt enkelt till den perfekta gåvan för alla.

Flexibelt för företagare

Med Zupergift blir det enkelt att ordna företagsjulklappar, jubileumsgåvor, incitament, försäljningsbonusar eller unika personalförmåner. Zupergift ger oändliga möjligheter att belöna och ge gåvor till kunder, partners och anställda.

Smidig leverans och anpassning

Presentkorten levereras smidigt och snabbt direkt till mottagarnas e-post. Vid större beställningar kan vi även ta fram och distribuera fysiska presentkort. Dessutom kan vi erbjuda API-distribution för er som vill integrera tjänsten i befintliga system. Med flexibilitet och anpassningsmöjligheter gör vi det enkelt att implementera och skapa en sömlös upplevelse för både givare och mottagare.

Nyfiken på att veta mer?

Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur ni kommer i gång med Zupergift och kan börja belöna kunder, medarbetare och partners på ett enkelt sätt!
Hur fungerar Zupergift-presentkorten?
Ni väljer enkelt önskat belopp och skickar presentkortet direkt till mottagarens e-post. Mottagaren kan sedan använda presentkortet för att välja och vraka bland olika varumärken på Zupergifts hemsida.

Ni köper Zupergift online på Zupergift.com eller i fysisk butik hos Coop, Willys, Hemköp, Tempo, Circle K, Pressbyrån, 7-Eleven, City Gross, ATG, och OKQ8.

Absolut! Ta kontakt med oss så berättar vi mer.

Zupergift är perfekt för alla tillfällen, inklusive födelsedagar, jubileum, högtider, och andra speciella händelser. Mångsidigheten gör det även till ett utmärkt val för företagsjulklappar, jubileumsgåvor, incitament och personalförmåner.
Zupergift är en populär lösning för företag som vill belöna sina anställda genom att erbjuda valfria presentkort som passar deras smak och intressen.
Presentkorten levereras snabbt och enkelt direkt till mottagarens e-post. För större beställningar kan fysiska presentkort också erbjudas. Dessutom finns möjlighet till API-distribution för de företag som vill integrera Zupergift i sina system.

Zupergift-presentkorten är flexibla och kan användas för köp av ett stort antal presentkort på vår tjänst Zupergift.com. Mottagaren kan fritt välja sina favoritvarumärken från det tillgängliga sortimentet.

Upptäck alla tjänster i samma kategori

Se hur vi hjälpt andra

Julklappsvalet

Julklappsvalet låter varje medarbetare välja julgåva i ett brett sortiment.

Postkodlotteriet

Postkodlotteriet stärker medarbetarnas engagemang i hela processen.

E.ON

Awardits lösning för E.ON resulterade i skapandet av en lojalitetsplattform.

Vill ni veta mer?

Läs mer om hur Awardit har hjälpt andra företag att nå framgång. Eller hämta inspiration från artiklar i vår kunskapsbank!