Dream Team

Englund-Gruppen Flooring AB. Golvgrossist med anläggningar på flera orter i Sverige. Erbjuder ett brett sortiment av golv- och väggbeklädnader, mattor, keramik och golvtillbehör.
Dream Team

Företag

Englund-gruppen Flooring AB

Utmaning & behov

Efter framgångarna med vår kundklubb, Red Carpet Club, ville vi göra något mer för våra medarbetare och detta resulterade 2019 i vårt medarbetarprogram Dream Team.
Det fanns initialt en del tveksamhet från vissa anställda men idag är programmet uppskattat av alla medarbetare och vi känner att det bidrar till ökad motivation och engagemang. Vi delar ut poäng varje månad kopplat till såväl uppnådd försäljning som täckningsbidrag och vid särskilda tillfällen eller kampanjer är det enkelt för oss i ledningen att fylla på respektive medarbetares poängkonto. Med Awardits hjälp genomför vi också regelbundet medarbetarundersökningar och med hjälp av deras Motivations Index får vi veta hur bra eller dålig score vi får inom de olika fokusområden som vi tycker är viktiga att mäta.

Vår lösning

Relaterade kundcase

Thermia

Thermia använder Motivationsindex för att förstå motivationen bland sina medarbetare.

Julklappsvalet

Julklappsvalet låter varje medarbetare välja julgåva i ett brett sortiment.

Kundpartner

Kundpartner använder Motivationsindex som en grund för sitt utvecklingsarbete.

Vill ni veta mer?

Läs mer om hur Awardit har hjälpt andra företag att nå framgång. Eller hämta inspiration från artiklar i vår kunskapsbank!