E.ON

E.ON Sverige är en del av den internationella energikoncernen E.ON SE med huvudkontor i Essen, Tyskland. Inom koncernen jobbar runt 70 000 personer i 15 länder. E.ON. utgörs i huvudsak av två affärsområden: smarta distributionsnät och innovativa energilösningar för kunder.

Företag

E.ON

Lansering

2013

Lösning

Utmaning & behov

E.ON kontaktade Awardit med önskan om att skapa ett koncept för att främja lojalitet och förtroende genom att erbjuda energibesparande produkter till förmånliga priser.
De behövde en plattform som skulle möjliggöra aktiv lojalitetsbyggande på ett enkelt sätt för alla kunder.

Vår lösning

Awardits lösning för E.ON resulterade i skapandet av en lojalitetsplattform, E.ON Webbshop, som lanserades hösten 2013 och har sedan dess integrerats som en väsentlig del av flera steg i E.ONs kundresa. Genom denna plattform kan E.ON erbjuda sina kunder energibesparande produkter till förmånliga priser, vilket stärker kundens förtroende och lojalitet gentemot företaget. Plattformen möjliggör även enkel och tillgänglig interaktion för alla kunder, vilket hjälper till att uppfylla E.ONs behov av aktivt lojalitetsbyggande.

Relaterade kundcase

Julklappsvalet

Julklappsvalet låter varje medarbetare välja julgåva i ett brett sortiment.

Postkodlotteriet

Postkodlotteriet stärker medarbetarnas engagemang i hela processen.

Vill ni veta mer?

Läs mer om hur Awardit har hjälpt andra företag att nå framgång. Eller hämta inspiration från artiklar i vår kunskapsbank!