Entercard

Entercard är ett av Skandinaviens ledande kreditmarknadsbolag som erbjuder finansieringslösningar till cirka 2 miljoner kunder i Sverige, Norge och Danmark. Entercard är ett samägt företag mellan Swedbank och Barclays Bank, två aktörer med lång erfarenhet av den finansiella sektorn. Entercard erbjuder bland annat kreditkort och privatlån genom sitt egna varumärke re:member och tillsammans med partners.
Entercard

Företag

Entercard

Lansering

2011

Lösning

Utmaning & behov

Entercard var i behov av ett förmånsprogram för sina kreditkortskunder som erbjöd ett stort antal relevanta förmåner, var enkelt att hantera och som var kostnadseffektivt.

Vår lösning

Awardit driver sedan 2011 kort-lojalitetsprogrammet re:member reward för Entercards egna varumärke re:member i Sverige, Norge och Danmark. Programmet ger kortinnehavare cashback direkt på kortfakturan när de handlar hos anslutna partners och betalar med sitt kort. All cashback som delas ut till medlemmar i programmet finansieras genom provisioner från medverkande partners. Awardit levererar den tekniska lösningen, ett partnernätverk bestående av ett hundratal butiker samt hjälper Entercard med drift, marknadsföring och kundservice kopplat till programmet. Programmet bygger på Awardits partnernätverk och levereras via API:er mot re:members egna digitala kanaler samt som white label lösning för Entercards kortpartners.

Relaterade kundcase

Englund-gruppen Flooring AB

Englund-gruppen Flooring AB har fått ökad merförsäljning och förbättrad lönsamhet.

SAS

Så hjälper vi SAS med en helhetslösning för inlösen av EuroBonuspoäng.

Vill ni veta mer?

Läs mer om hur Awardit har hjälpt andra företag att nå framgång. Eller hämta inspiration från artiklar i vår kunskapsbank!