Interflora

Interflora är en välkänd aktör inom blomsterbranschen, känd för att leverera högkvalitativa blommor och presenter över hela landet. Med en stark närvaro både online och i fysiska butiker har Interflora etablerat sig som det främsta valet när det gäller blomsterleveranser och presentlösningar för olika tillfällen.
Interflora

Företag

Interflora

Utmaning & behov

Även om Interflora länge hade erbjudit presentkort som en del av sitt sortiment, insåg de behovet av att maximera sin närvaro och tillgänglighet för kunderna.
De ville öka försäljningen av presentkort både online och i butik samtidigt som de ville expandera sin närvaro till fler återförsäljare och kanaler. Det var viktigt för dem att hitta en partner som kunde hjälpa dem att nå sina mål och samtidigt erbjuda enkelhet och smidighet för kunderna.

Vår lösning

För att möta dessa utmaningar och behov valde Interflora att samarbeta med Awardit för att stärka sin närvaro och försäljning av presentkort. Genom Retain24s partnernätverk kunde Interflora nå ut till fler kunder och öka försäljningsvolymen av sina presentkort genom en rad olika återförsäljare.

Awardits innovativa lösning möjliggjorde att Interfloras presentkort kunde säljas både i fysiska butiker och online, vilket gav kunderna flexibilitet att köpa presentkort var de än befann sig. Dessutom erbjöd Awardit en smidig inlösenprocess för både kunder och butiker, vilket bidrog till att göra köpupplevelsen positiv och krångelfri.

Genom samarbetet med Awardit kunde Interflora inte bara uppfylla sina kunders behov av flexibla gåvor utan också utöka sin närvaro på marknaden för presentkort.

Relaterade kundcase

Ving

Ving förbättrade sin presentkortsaffär med Awardit.

McDonald’s

McDonald’s har valt Awardits lösning för att hantera presentkort i alla kanaler.

Vill ni veta mer?

Läs mer om hur Awardit har hjälpt andra företag att nå framgång. Eller hämta inspiration från artiklar i vår kunskapsbank!