Backend-utvecklare: PHP

Backend-utvecklare: PHP

Ort

Göteborg

Sista ansökningsdag

Omgående eller enligt överenskommelse

Anställningsform

Tillsvidare

Tillträde

Enligt ö.k.

Förmåner

Sjukvårdsförsäkring, generöst friskvårdsbidrag, m.m.

Om tjänsten

Hos oss blir du en del i ett vasst agilt team och arbetar med en PHP-baserad headless-stack (7.4) med e-handelsplattformen Magento som kärna. Utöver Magento har vi ett antal stödtjänster baserade på Symphony, NodeJS och Java. Vi servar vår frontend som en isomorfisk react-baserad SPA-applikation där sidan byggs på servern av NodeJS med data från PHP via GraphQL och REST. Inom teamet kommer du få ett roligt, kreativt och stimulerande arbete med spännande projekt där egna initiativ uppskattas och dina idéer och inspel värdesätts högt.

Kvalifikationer

Vi tror att du har minst ett par års erfarenhet av PHP-fokuserad backendutveckling i ramverk som t.ex. Symfony, Laravel (eller kanske rentav Magento). Du drivs av möjligheten att utvecklas och tycker om att tackla utmaningar. Du är en nyfiken, ivrig problemlösare som gärna anammar nya tekniker, verktyg och metoder som kan göra ditt och dina kollegors arbete effektivare.
Du tycker om att ta egna initiativ, tänker proaktivt och tycker om att arbeta tätt tillsammans med produktägare och frontendutvecklare för att driva projektet framåt och leverera en så bra produkt som möjligt.

Grundläggande kvalifikationskrav

Meriterande

Att jobba på Awardit

Awardit är Nordens största företag och plattform för lojalitets-, motivations- och presentkortsprogram. Vi erbjuder en helhetslösning där vi tar hand om hela flödet från ax till limpa. Vi bistår våra kunder med strategi och design av programmen samt drift på vår SaaS-plattform. Vi gör programmen mer attraktiva för medlemmar och kunder genom att tillhandahålla ett stort sortiment av varor och digitala presentkort att spendera poäng eller pengar på. Dessutom erbjuder vi ett färdigt nätverk med hundratals partners som möjliggör ytterligare intjäning av poäng eller cashback för medlemmarna.

Övrigt

I Göteborg sitter vi i en tusen kvadratmeter stor takvåning i Gamlestadens fabriker. Förutom trevliga kollegor ingår både biljardbord och PS4-hörna, och vi vågar garantera extra gott kaffe från vår fina kaffebar.

Ansökan

Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan till oss med detsamma!

Dela tjänsten

Är du nyfiken på Awardit?

Hör av dig så berättar vi gärna mer om oss och hur det är att arbeta här. Du är också välkommen att skicka in din spontanansökan direkt till oss.