Partnerfinansierade förmåner

Upptäck kraften i Awardits partnernätverk och ge era kunder förmåner hos hundratals partners!
Partnerfinansierade förmåner

Upplev fördelarna med ett partnerprogram

Skapa starkare kundrelationer genom att erbjuda förmåner hos hundratals partners, helt utan extra kostnad. Genom att ansluta till Awardits partnerprogram ökar ni enkelt värdet av att vara kund i ert företag och samtidigt ökar ni möjligheterna till positiv kommunikation med er kundbas. En vinn-vinn-situation för både er och era kunder!

Förhöj det upplevda värdet av att vara kund

Genom att erbjuda förmåner hos hundratals partners ökar ni det upplevda värdet av att vara kund i ert företag.

Anslut enkelt hundratals partners

Awardit tillhandahåller lösningar som gör det enkelt att integrera partnerförmåner på era egna webbplatser och appar.

Utökade kommunikationsmöjligheter

Partnerförmåner ger fantastiska möjligheter att enkelt och effektivt utöka kommunikationen med er kundbas.

Självfinansierad modell

Få en kostnadseffektiv modell där utdelade förmåner finansierade av partners.

Enkelt, kostnadseffektivt och kraftfullt!

Omfattade nätverk

Awardit har skapat ett omfattande nätverk av partners som belönar era kunder med poäng eller cashback på alla inköp. Partnernätverket inkluderar flera branscher som drivmedel, hälsa och skönhet, hemelektronik, produkter för hus och hem, resor och hotell och många fler. För närvarande samarbetar vi med över 500 partners, som ni enkelt kan erbjuda era kunder. Vi skräddarsyr nätverket för att passa er målgrupp och erbjuder ett relevant urval av partners.

Enkelt att ansluta och driva

Awardit kan ansluta partners till befintliga lojalitetsprogram eller skapa helt nya program baserade på partnernätverket. För att snabbt komma igång har vi skapat ett antal verktyg i form av responsiva webbsidor och API:er som enkelt kan integreras på era egna webbplatser och appar. Vi erbjuder också en bekväm paketlösning som inkluderar medlemshantering, teknisk support, kampanjhantering, kommunikation och slutkundssupport för att förenkla driften av programmen.

Kostnadseffektiv modell

Vår affärsmodell bygger på avgifter för uppsättning och programdrift. Provisioner från våra samarbetspartners används för att finansiera de förmåner som delas ut till medlemmar i programmen. Det gör att ni får en självfinansierad modell för förmånerna ni delar ut och därmed kan ni erbjuda era kunder förmåner hos hundratals partners på ett kostnadseffektivt sätt!

Ökade kommunikationsmöjligheter

Partnerprogrammet erbjuder också nya möjligheter till positiv kommunikation med er kundbas. Om ni verkar i en bransch med begränsade kommunikationsmöjligheter kan partnererbjudanden bli ett viktigt verktyg för att öka kommunikationen med kundbasen och öka värdet av att vara kund hos er.

Nyfiken på att veta mer?

Kontakta oss idag för mer information om hur våra partnerprogram kan skapa värde för ert företag!  
Vilken nytta skapar ett partnerprogram?  
Awardits partnerprogram skapar huvudsakligen nytta på två sätt. Ert företag får möjlighet att erbjuda förmåner hos hundratals partners utan extra kostnad. Det ger också möjlighet till utökad kommunikation med er kundbas. Om ni verkar i en bransch där kommunikationsmöjligheterna är begränsade, blir partnerprogrammet ett sätt att utöka kommunikationen med era kunder.     
Partnernätverket kan användas i de flesta typer av lojalitetsprogram som ett sätt att tjäna extra poäng eller cashback. Nätverket kan också utgöra basen i ett lojalitetsprogram för branscher där marginalerna inte tillåter traditionella förmånsmodeller, som exempelvis bank- och kreditkortföretag, elhandelsbolag och försäkringsbolag. För denna typ av bolag blir partnerprogrammen ett sätt att finansiera förmåner som delas ut till medlemmar i programmen.
Att sätta upp ett nytt partnerprogram tar bara ca 4 – 6 veckor. 
Kostnaden för förmånerna som delas ut till medlemmar finansieras av partners som medverkar i programmet och utgör ingen kostnad för ert företag. Awardit tar ut en ersättning för att sätta upp programmet och för löpande drift och support av programmet. I kostnaden för drift ingår medlemsadministration, hantering av kampanjer och kommunikation med kundbasen, drift av tjänsten, teknisk support och slutkundssupport. 

Upptäck alla tjänster i samma kategori

Se hur vi hjälpt andra

Englund-gruppen Flooring AB

Englund-gruppen Flooring AB har fått ökad merförsäljning och förbättrad lönsamhet.

Entercard

Entercard önskade ett program till deras egna varumärke re:member som gav mervärde till kreditkortskunder.

SAS

Så hjälper vi SAS med en helhetslösning för inlösen av EuroBonuspoäng.

Vill ni veta mer?

Läs mer om hur Awardit har hjälpt andra företag att nå framgång. Eller hämta inspiration från artiklar i vår kunskapsbank!