Poängshop

Skapa starkare kundrelationer med en poängshop.

Poängshop

Upptäck fördelarna med en poängshop i ert lojalitetsprogram

En poängshop ger era kunder full valfrihet att använda sina lojalitetspoäng. Poängshopen kan också bli ett effektivt verktyg när ni vill skapa en starkare koppling till era kunder. Om den används rätt kan shopen bidra till ett djupare kundengagemang och ökar interaktionen mellan er och era kunder.

Ökad kundlojalitet

Genom att erbjuda en attraktiv poängshop i ert lojalitetsprogram skapar ni en känsla av uppskattning bland era kunder, vilket ökar lojaliteten till ert företag.

Full flexibilitet

En poängshop som ger kunderna möjlighet att kombinera poäng och pengar vid köp ger ett flexibelt system där era kunder enklare kan utnyttja sina intjänade poäng. Enkelt och smidigt, samtidigt som det ökar kundernas köpvilja och tillfredsställelse.

Många valmöjligheter

Med poängshopen kan ni erbjuda era kunder ett stort utbud av produkter och tjänster att välja mellan. Det ger kunderna maximal frihet att välja hur de vill spendera sina poäng, vilket ökar kundens intresse och engagemang för ert lojalitetsprogram.

Utökade mervärden

Genom att inkludera en poängshop i ert lojalitetsprogram skapar ni ett mervärde för kunderna, eftersom de får fler sätt att använda sina poäng än bara traditionella rabatter eller erbjudanden. Detta kan förhöja kundupplevelsen och stärka relationen till ert företag.

Öka kundernas lojalitet med en skräddarsydd poängshop

Brett sortiment av kända varumärken

Awardits poängshop kombinerar ett brett sortiment från över 200 etablerade leverantörer och välkända varumärken, med en mix av både fysiska och digitala produkter. Vi anpassar sortimentet i poängshopen utifrån er specifika målgrupp för att säkerställa att utbudet blir relevant för era kunder. Oavsett vilka preferenser era kunder har, kan vi erbjuda något för alla.

Bekymmersfritt och enkelt

Vid leverans får ni en helt komplett poängshop, redo att användas. Vi ansvarar sedan för att kontinuerligt underhålla och uppdatera shopen, så att den alltid känns aktuell och attraktiv för era kunder. Ni får möjlighet att fokusera på er huvudverksamhet medan vi ser till att er poängshop förblir en värdefull resurs, för er och era kunder.

Helhetslösning och fullservice

Awardit erbjuder en helhetslösning för er poängshop som täcker hela processen, från start till mål. Vi hanterar allt från struktur och uppbyggnad till underhåll och kundsupport på ett professionellt sätt. Om ni redan har en poängdatabas, kan vi skapa en integration mot den så era kunder smidigt kan lösa in sina poäng mot vårt sortiment i poängshop-lösningen. Om ni saknar en egen poängdatabas, kan Awardit erbjuda lösningar för poänghantering genom våra helhetslösningar för lojalitet.

Genom vår tjänst får era kunder tillgång till alla produkter vi själva lagerhåller samt ett stort utbud av produkter från partners. Om era kunder har frågor kring någon produkt i shopen, är vår kundtjänst redo att hjälpa till. Med Awardits poängshops-lösningar blir det enkelt att erbjuda ett attraktivt sortiment av produkter för poänginlösen.

Nyfiken på att veta mer?

Kontakta oss idag för mer information om hur våra poängshopar kan skapa värde för ert företag!
Vilka företag/branscher har mest nytta av en poängshop?
En poängshop kan användas av alla företag som vill skapa mervärden för sina kunder och öka kundlojaliteten. Poängmodellen skapar incitament för kunderna att fortsätta handla hos er och ju högre poängsaldo kunden når, desto större anledning för kunden att vara kvar hos er för att tjäna ännu mer poäng. Poängshopen innehåller produkter från välkända varumärken vilket bidrar till ett högt upplevt värde för kund vid poänginlösen i shopen.
Om ni redan har en lösning för poänghantering men saknar produkter att använda för poänginlösen, kan vi bygga en integration mellan er poängdatabas och vår poängshop-lösning. Har ni ingen egen lösning för poänghanering, kan Awardit erbjuda en helhetslösning som även inkluderar poängdatabas, komplett kommunikations- och loyalty management system samt integrerad poängshop. Läs mer om våra helhetslösningar för lojalitet.

Upptäck alla tjänster i samma kategori

Se hur vi hjälpt andra

Englund-gruppen Flooring AB

Englund-gruppen Flooring AB har fått ökad merförsäljning och förbättrad lönsamhet.

Entercard

Entercard önskade ett program till deras egna varumärke re:member som gav mervärde till kreditkortskunder.

SAS

Så hjälper vi SAS med en helhetslösning för inlösen av EuroBonuspoäng.

Vill ni veta mer?

Läs mer om hur Awardit har hjälpt andra företag att nå framgång. Eller hämta inspiration från artiklar i vår kunskapsbank!