Tjänster och lösningar

Motiverade medarbetare

Utforska innovativa strategier och praktiska metoder som lyfter fram medarbetarnas potential. Awardit hjälper er att skapa en arbetsplats där motivation och prestation går hand i hand.
Motiverade medarbetare

Investera i medarbetarnas motivation

Rätt balans mellan kompetens och motivation – det är kärnan i varje framgångsrikt och lönsamt företag. Ni kan ha kompetenta medarbetare, men utan den rätta motivationen riskerar potentialen att förbli outnyttjad. Därför  är det viktigt att era ledare har medarbetarna i fokus, varje dag! Ni har alla möjligheter att påverka medarbetarnas inre driv och vilja att prestera och lyckas. 

Ökat medarbetar-engagemang ger ökad lönsamhet

Vill ni utveckla er verksamhet och ta den till en ny nivå? Nyckeln ligger i mer engagerade och motiverade medarbetare, vilket bidrar till effektivare team, mer givande samarbeten, minskad sjukfrånvaro, och högre kvalitet på det ni levererar. Känns det här som relevanta förbättringsområden för er? Då är det dags att prioritera ett motivationsprogram.
Med vår expertis och beprövade strategier har vi allt som krävs för att sätta upp och leverera ett motivationsprogram anpassat till era behov. Genom att identifiera och fokusera på era viktigaste KPI:er hjälper vi er att nå konkreta förbättringar precis där ni önskar. Tillsammans skapar vi en arbetsmiljö där era medarbetare blir sedda och motiverade att bidra till företagets framgång.
Ta steget mot en mer motiverad arbetsstyrka

Lyft försäljningsresultaten med motiverande säljtävlingar

Är det dags att ge era försäljningsresultat en skjuts framåt? Att förbättra försäljningsresultaten kräver en motiverad säljkår och en strategi som engagerar och inkluderar alla medarbetare. En välplanerad säljtävling kan vara precis det verktyg ni behöver för att höja motivationen, öka arbetsglädjen och göra era försäljningsprocesser mer effektiva. Det är en investering som ger mervärde varje gång era medarbetare tar sina prestationer till nästa nivå.

Awardit hjälper er genom hela processen – från utformning till att genomföra er säljtävling och att välja ut de mest effektiva belöningarna för att optimera resultat och motivation inom ert säljteam.

Vill ni veta mer om hur en säljtävling kan stärka era försäljningsinsatser och hjälpa er att nå målen?

Några av alla våra tjänster

Varför är det viktigt att investera i medarbetarmotivation?
Medarbetarmotivation är centralt för hur ert företag presterar. Motiverade medarbetare är mer produktiva, vilket leder till att företag med hög motivationsfaktor når sina affärsmål i högre utsträckning än företag med låg motivationsfaktor. Genom att prioritera och investera i medarbetarnas motivation kan företaget skapa en arbetsmiljö präglad av engagemang, kreativitet och en stark vilja att bidra och prestera. Detta leder i slutändan till en mer hållbar och framgångsrik verksamhet.
Att samarbeta med Awardit ger ert företag expertvägledning och support, både teknisk och strategisk. Med många års erfarenhet av att sätta upp och driva motivationsprogram samt samarbeta med företag inom olika branscher, vet vi vad som krävs för att leverera en fungerande lösning som stärker medarbetarmotivation och lojalitet till ert företag. 
Säljtävlingar är ett effektivt verktyg och kan användas som styrmedel i många olika branscher. En säljtävling kan göra underverk för resultatet i alla företag som har säljare, oavsett om de är interna eller externa, eller har andra medarbetare som kan bidra i säljprocessen och till resultatet.
Awardit debiterar en engångsavgift för att sätta upp en säljtävlingsportal och vi tar en fast månadsavgift för drift och support. Poäng som delas ut baseras på måluppfyllnad och faktureras vid inlösen. I drift och support ingår en kundansvarig (KAM) från Awardit, hantering av kampanjer och kommunikation mot målgruppen, drift av tjänsten, teknisk support, målgruppssupport mm enligt gällande avtal. 

Vår leverans

Awardit erbjuder en one-stop-shop och bistår er med allt från strategi och program-design, till teknisk- och operativ drift. Allt för att förenkla processen med att sätta upp och driva olika typer av motivationslösningar. Läs mer om vad vi levererar nedan.

Strategi & förstudie

Med över 50 års samlad erfarenhet är vi experter på att skapa långsiktig framgångsrika motivationsprogram. Vår strategiska rådgivning säkerställer att ert program integreras sömlöst i er verksamhet. Vi hjälper också till med programdesign för att maximera effekten utifrån de gemensamma målsättningarna vi sätter upp för ert program.

Design & UX

Vårt team har lång erfarenhet av att skapa digitala användarupplevelser och gränssnitt i världsklass. Digitala användarupplevelser är en av hörnstenarna i vår verksamhet – vi vet vad som fungerar när det gäller användarupplevelse och gränssnittsinteraktioner. Därför kan vi säkerställa att användarupplevelsen i ert motivationsprogram är optimerad och anpassad efter era behov och önskemål.

IT & utveckling

Vi skapar moderna och intuitiva motivationsprogram på Software as a Service basis, med webb- och mobilbaserade medlems- och användargränssnitt. Vi har lång erfarenhet av compliance-frågor inom informationssäkerhet och har genomgått utförliga granskningar av några av våra uppdragsgivare, inkl. internationella flyg- el och kreditkortsföretag.

Inköp, lager & logistik

Med vår fulfillment as a service lösning kan ni välj bland tusentals produkter i vårt standardsortiment eller sätta ihop ett specialanpassat sortiment för att belöna deltagare i ert motivationsprogram. Vi lagerhåller ett stort antal spännande produkter samt ett stort sortiment av presentkort från välkända varumärken.

Operativ drift

Låt Awardit ta hand om driften av ert program! En dedikerad Key Account Manager hjälper er med program-strategi, onboarding av medlemmar, kommunikation mm, för att säkerställa att ert program når framgång.

Ekonomi

Genom att låta Awardit ta rollen som den juridiska säljaren för inlösensortimentet i ert motivationsprogram slipper ni juridiskt ansvar, betalningsflöden och integrationer med affärssystem. Vår lösning har stöd för en rad olika betalningsmetoder, inkl. PCI-certifierade kortbetalningsväxel, mobila betalningssystem samt fakturabetalning. Allt färdigintegrerat med vårt affärssystem, så att ni kan vara säkra på att ni kommer igång snabbt.

Våra kraftfulla analys- och rapporteringsverktyg låter oss visualisera viktiga KPIer på ett tydligt och interaktivt sätt, så att ni kan fatta snabba, datadrivna beslut.

Kundservice

Vårt kundservice center hjälper medlemmar i programmet med produkt- eller orderfrågor, returhantering mm.

Vi integrerar oss sömlöst i er befintliga kundserviceorganisation och agerar som ett komplement, oavsett vilka kanaler ni föredrar att använda. På så sätt säkerställer vi en enhetlig och smidig kundupplevelse och blir en förlängning av ert eget kundsupportteam.

Se hur vi hjälpt andra

Dream Team

Englund-gruppen Flooring AB mäter och belönar sina viktigaste KPI:er.

Thermia

Thermia använder Motivationsindex för att förstå motivationen bland sina medarbetare.

Julklappsvalet

Julklappsvalet låter varje medarbetare välja julgåva i ett brett sortiment.

Investera i era medarbetares motivation

Vill du veta mer om vad det skulle innebära att sätta upp system för att motivera era medarbetare? Kontakta oss, så berättar vi mer.