Om oss

Om oss

Awardit är en av Europas ledande leverantörer av lojalitetsprogram och presentkortslösningar

Vi erbjuder kompletta ekosystem av lojalitets- och presentkortslösningar som hjälper företag och organisationer att uppnå försäljningsmål och förbättrad lönsamhet genom ökad kundlojalitet och medarbetarmotivation. 

Awardit noterades på Nasdaq First North Growth Market 2017 och det var startskottet för vår förvärvsstrategi, med målet att bli den ledande aktören på marknaden för lojalitets- och presentkortslösningar. Vår resa har varit framgångsrik och sedan dess har vi genomfört tolv förvärv i Norden och DACH-regionen, med målsättningen att bli ledande aktör på den europeiska marknaden. 

Därför finns vi

Inom Awardit vet vi att lojala kunder och motiverade medarbetare är viktiga hörnstenar i varje framgångsrikt företag. Med vår långa erfarenhet har vi byggt vår verksamhet på denna insikt och ägnat oss åt att stödja verksamheter på deras väg mot ökad omsättning och lönsamhet genom lojala kunder och motiverade medarbetare. 
Vårt fokus ligger på att skapa lojalitetsprogram och presentkortslösningar som ger konkreta och mätbara resultat. Vi tror på att belöna och bli belönad – en princip som genomsyrar allt vi gör. Genom att utveckla och belöna era befintliga kunder och medarbetare är vi övertygade om att ni kommer att se förbättrad lönsamhet och imponerande resultat.
Vad kan ni förvänta er när ni väljer oss som partner för att skapa framgång? Här är några av de fördelar vi erbjuder:

Beprövade strategier

Vi har mångårig branscherfarenhet och har utvecklat effektiva strategier som hjälper våra kunder att bygga starka och hållbara relationer med sina kunder och medarbetare. 

Skräddarsydda lösningar

Vi förstår att varje företag är unikt. Därför arbetar vi nära våra kunder för att skapa skräddarsydda program som passar varje verksamhets behov och mål. 

Mätbara resultat

Vi lämnar inget åt slumpen. Våra lösningar är utformade för att ge tydliga och mätbara resultat, så att ni kan se exakt hur er investering ger avkastning. 

Engagerade medarbetare

Med Awardit som partner kan ni förvänta er ett engagerat och dedikerat stöd genom hela processen. Från att sätta upp programmet till att driva det och säkerställa att det förblir framgångsrikt. 

Våra internationella dotterbolag

Nyfiken på att veta mer?

Kontakta oss idag för mer information om hur våra lojalitets- och presentkortslösningar kan skapa värde för ert företag!

Vår historia

Awardit startade utifrån en enkel idé om att digital teknik kunde användas för att förändra sättet företag arbetar med lojalitet. Sedan dess har vi utvecklats till en europeisk koncern som tillhandahåller kompletta ekosystem av lojalitets- och presentkortslösningar som hjälper företag att uppnå förbättrad lönsamhet genom ökad kundlojalitet och medarbetarmotivation.

1999

Awardit grundades av entreprenören Niklas Lundqvist 1999 utifrån idén att använda digital teknik för att förenkla för företag att etablera och driva effektiva lojalitetsprogram. Bolaget har sedan dess utvecklats från ett plattformsbolag till en one-stop-shop, som täcker hela värdekedjan för att driva effektiva lojalitets- och presentkortslösningar.

2017

Awardit börsnoterades 5 december 2017, vilket var startskottet för vår förvärvsstrategi, med målet att bli den ledande aktören på marknaden för lojalitets- och presentkortslösningar.

2018

I januari 2018 förvärvades Sponsorhuset som utvecklat en plattform för sportklubbar och föreningar att bygga lojalitet och att samla in pengar för sin verksamhet.

2018

I april 2018 förvärvades Motivation Services, ett bolag specialiserat på medarbetarmotivation och säljtävlingar.

2018

I november 2018 förvärvades Crossroads Loyalty Solutions med fokus på lojalitetslösningar för konsumentinriktade företag som SAS, Handelsbanken och E.ON.

2019

I oktober 2019 förvärvades Retain24, den ledande plattformsleverantören för processing av presentkort. I och med förvärvet av Retain24 tog Awardit på allvar steget in på presentkortsmarknaden.

2019

I november 2019 förvärvade Awardit bolaget Rewardit som specialiserat sig på lojalitetslösningar för SME segmentet.

2019

I december 2019 förvärvades Market2Member, som tillhandhåller en SaaS-plattform för effektiv hantering av partnerfinansierade förmåner med kunder som Entercard och Santander Consumer Bank.

2020

I mars 2020 förvärvade Awardit tillgångarna i Goyada som tillhandahöll en fullskalig plattform för processing och inlösen av presentkort.

2021

I april 2021 förvärvade Awardit MBXP, den ledande återförsäljaren av presentkort på den nordiska marknaden. Genom köpet av MBXP tog Awardit det första steget på sin internationella expansionsresa.

2021

I juli 2021 förvärvade Awardit The Inspiration Company, den största konkurrenten inom lojalitets- och motivationslösningar på den nordiska marknaden.

2021

I december 2021 förvärvade Awardit Prämie Direkt, vilket var det första förvärvet utanför Norden. Detta blev startskottet på expansionen i DACH-regionen.

2023

I februari 2023 förvärvade Awardit Connex Marketing, ett österrikiskt bolag specialiserat på lojalitets- och voucher lösningar.

2023

I november 2023 förvärvade Awardit IPO Prämien Services och tog ytterligare ett steg i att konsolidera den tyska lojalitetsmarknaden.

Se hur vi hjälpt andra

Dream Team

Englund-gruppen Flooring AB mäter och belönar sina viktigaste KPI:er.

Thermia

Thermia använder Motivationsindex för att förstå motivationen bland sina medarbetare.

Julklappsvalet

Julklappsvalet låter varje medarbetare välja julgåva i ett brett sortiment.