Paygoo Gift & Pay

Marknadens mest flexibla presentkort!
Paygoo Gift & Pay

Upptäck kortet som kan användas nästan överallt!

Paygoo är ett förbetalt kort som kan användas på alla ställen som accepterar Mastercard. Det gör Paygoo till det mest flexibla present- och betalkortet på den nordiska marknaden.

Använd Paygoo - nästan överallt

Paygoo fungerar som vanliga Mastercard-kort och kan användas i hela världen på platser som accepterar betalningar med Mastercard.

Lätt att köpa

Paygoo säljs i Sverige, Norge och Danmark hos marknadsledande mat- och servicehandelsbutiker som t ex 7-eleven, Pressbyrån, Hemköp Willys, Coop och Circle K.

En perfekt företagsprodukt

Företag kan beställa kortet som gåva eller belöning till kunder och anställda genom att beställa via hemsidan paygoo.se/Cards.

Upplev gränslösa möjligheter

Paygoo Gift och Paygoo Reload

Paygoo erbjuder två huvudprodukter: Paygoo Gift och Paygoo Reload. Paygoo Gift är ett anonymt kort med en laddningsgräns på upp till 1 500 kr vid varje tillfälle. Paygoo Reload kräver identifiering, men ger användarna möjlighet att ladda sina kort med högre belopp vid flera tillfällen.

En perfekt betalprodukt för företag och privatpersoner

Paygoo är den främsta förbetalda Mastercard-produkten i Norden. Varje år utfärdas ungefär 200 000 nya kort som kan användas på alla inköpsställen som accepterar Mastercard. Korten finns tillgängliga både i butiker och för företagskunder som vill använda korten som kund- och personalgåva.

Mångsidig användning

Paygoo-kortet har många användningsområden och passar för olika ändamål som exempelvis presentkort, vid internationella köp och online-inköp.

Flexibla betalningsalternativ med Paygoo

Paygoo ger användarna möjlighet att anpassa sina betalningsvanor och välja det alternativ som passar dem bäst, antingen med ett anonymt kort eller ett kort som kräver identifiering med möjlighet till högre belopp. Kortet kan användas online och i butik där Mastercard accepteras.

Nyfiken på att veta mer?

Nyfiken på att veta mer? Kontakta oss idag för mer information om hur våra Paygoo-lösningar kan skapa värde för ert företag! Eller besök paygoo.se/Cards.

Varför ska vi använda Awardit Rewards?
Via belöningsplattformen får ni enkel tillgång till hundratals digitala presentkort på ett och samma ställe som kan användas till olika belöningsmodeller. Ni får också tillgång till ett verktyg som gör det enkelt att administrera belöningar till olika målgrupper, sätta budgetar och få full kontroll över hur mycket ni spenderar på varje aktivitet. Awardit Rewards är helt enkelt det bästa verktyget på marknaden om ni vill arbeta effektiv med att driva beteenden och resultat genom olika belöningsmodeller.
För att komma igång kontaktar ni Awardit så sätter vi upp ett företagskonto. Ni väljer därefter belopp ni vill nyttja för presentkort som aktiveras på ert konto. Ni får inloggningsuppgifter och kan, vid behov, addera fler licenser/användare och sätta beloppsgränser för respektive användare/ grupp av användare. Sedan är det bara att välja målgrupp och aktivitet och sätta i gång att belöna!
Plattformen kan användas för att belöna vilken typ av aktivitet som helst. Några exempel är att aktivera kunder som inte gjort köp under viss tidsperiod, att skicka ut kompensation som ”plåster på såret” vid kontakt med kundtjänst, att enkelt hantera gåvor till anställda och samarbetspartners. Bara fantasin sätter gränser för hur Awardit Rewards kan användas för att driva olika typer av beteenden, skapa incitament och belöna prestationer!
Awardit debiterar en engångskostnad för uppsättning och nyttjande av tjänsten. Därefter debiterar Awardit för de presentkort ni väljer att skicka ut. I övrigt utgår inga andra avgifter. Är ni nyfikna på hur ni enklast kommer igång? Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur ni kommer i gång med Awardit Rewards och kan börja belöna kunder, medarbetare och partners på ett enkelt sätt!

Upptäck alla tjänster i samma kategori

Se hur vi hjälpt andra

Interflora

Interflora gav kunderna flexibilitet att köpa presentkort.

Ving

Ving förbättrade sin presentkortsaffär med Awardit.

McDonald’s

McDonald’s har valt Awardits lösning för att hantera presentkort i alla kanaler.

Vill ni veta mer?

Läs mer om hur Awardit har hjälpt andra företag att nå framgång. Eller hämta inspiration från artiklar i vår kunskapsbank!