Återförsäljning av presentkort

Awardit erbjuder en unik återförsäljningsmöjlighet av presentkort och digitala värdekoder. Genom vårt omfattande nätverk av återförsäljare online och i detaljhandeln kan ni enkelt skapa lönsam merförsäljning och förstärka er varumärkeskännedom.

Återförsäljning

Maximera räckvidden med Awardits återförsäljarnätverk

Välkommen till Nordens största återförsäljarnätverk för presentkort och värdekoder. Vårt nätverk öppnar dörren till ett drygt hundratal ledande webbutiker, lojalitetsprogram och ca 13 000 marknadsledande detaljhandelsbutiker. Nätverket når praktiskt taget varje konsument i Norden och har en imponerande årlig försäljningsvolym på runt 1,7 miljarder SEK. Anslut er till oss och få en lönsam exponering av ert varumärke i hela Norden!
Upptäck fördelarna med att ingå och sälja i vårt nätverk:

Öka er varumärkeskännedom

Ni når ut till majoriteten av Nordens konsumenter genom att synas i högtrafikerade detaljhandelsbutiker och webbshoppar.

Driv lönsam merförsäljning

Öka impulsköpen av era presentkort, locka nya kunder till era butiker och skapa inkrementell försäljning.

Enkelhet

Samarbetet präglas av automatik och kräver minimal insats från er sida.

Låg kostnad att delta

Samarbetets bygger främst på rörliga ersättningar vilket ger er exponering och återförsäljningsmöjlighet med låg finansiell risk.

Nordens största återförsäljarnätverk för presentkort och värdekoder.

Avancerad teknisk Infrastruktur och Integration

Vårt återförsäljarnätverk bygger på en väl utvecklad teknisk infrastruktur och integration med ett stort antal butikskedjor och webbutiker. Det möjliggör realtidsladdning och distribution av presentkort och värdekoder i alla kanaler vi arbetar i.

Ökad räckvidd med återförsäljning

Vår tekniska plattform kopplar samman olika presentkortsutgivare och ger dem möjlighet att återförsälja presentkort och värdekoder, även på platser som annars inte skulle vara tillgängliga. Exempelvis samarbetar Filmstaden med butiker som Pressbyrån, Coop, Willys, Hemköp och CityGross, vilket ökar försäljningen och exponeringen av presentkorten långt utanför Filmstadens egna kanaler. 

Enkelt samarbete med automatiserade processer

Ett samarbetsavtal med Awardit innebär enkel återförsäljning av presentkort och värdekoder, tack vare sömlös teknisk integration och realtidsladdning. Processen är till stora delar automatiserad, vilket innebär enkelhet och lätthet i drift för er som kund.

Lönsam affärsmodell med fördelar för alla parter

Vår affärsmodell bygger på rörliga ersättningar, där en provision tas ut på sålda värden som delas mellan oss och återförsäljaren. Vi hanterar all dialog, teknik och administration med återförsäljarna, vilket förenklar er försäljningshantering i hela Norden. Denna modell driver lönsam merförsäljning och ökar exponeringen för starka varumärken i nätverket.

Nyfiken på att veta mer?

Kontakta oss idag för mer information om hur våra presentkortslösningar kan skapa värde för ert företag!
Vad krävs det av oss som företag att ansluta oss till återförsäljarnätverket?
Det som krävs är att ni tecknar ett tilläggsavtal om återförsäljning med Awardit och med de återförsäljare genom vilka ni vill sälja era presentkort. Awardit har all teknisk integration på plats, så det krävs ingen hantering från er sida när det gäller integration och distribution. I vårt system har ni full kontroll över hur många presentkort och till vilket värde respektive återförsäljare har sålt åt er.
Ni väljer själva vilka återförsäljare ni vill använda för att sälja era presentkort. Awardit assisterar er i att sätta upp ett nätverk som fungerar för ert varumärke.

Vi har ett stort antal partners som byggt integrationer mot vårt system. Det gör att ni enkelt kan sälja era presentkort via vårt nätverk och nå miljoner konsumenter långt utanför era egna försäljningskanaler. Det krävs ingen manuell hantering från er sida – allt sker automatiskt via våra integrationer och distribution sker i realtid när presentkorten säljs via återförsäljarens kanaler.

Avtal gällande försäljningsprovisionen till den/de återförsäljare som säljer era presentkort skrivs direkt med utvalda återförsäljare. Ni skriver också ett Tilläggsavtal med Awardit Gift Card Solution för att hantera licens och underhåll av integrationen mot återförsäljarna. I vårt system har ni full kontroll på hur många presentkort och till vilket värde respektive återförsäljare har sålt åt er.

Vi har idag kunder som säljer upp emot 30% av alla sina presentkort via återförsäljare. Värt att veta är att denna försäljning innebär ren merförsäljning som inte kannibaliserar på den egna försäljningen av presentkort.

Upptäck alla tjänster i samma kategori

Se hur vi hjälpt andra

Interflora

Interflora gav kunderna flexibilitet att köpa presentkort.

Ving

Ving förbättrade sin presentkortsaffär med Awardit.

McDonald’s

McDonald’s har valt Awardits lösning för att hantera presentkort i alla kanaler.

Vill ni veta mer?

Läs mer om hur Awardit har hjälpt andra företag att nå framgång. Eller hämta inspiration från artiklar i vår kunskapsbank!