Presentkortet Zupergift är den perfekta coronagåvan

Nu är det hög tid att tänka på sommargåvor till era anställda. I dessa tider kanske det är få företag som tänker på att belöna sin personal, men det är precis den typen av uppskattning som kan göra att de gör det där lilla extra för företaget just nu.

Något som också Regeringen har tänkt på. De föreslår, med anledning av coronaviruset, en ny åtgärd som innebär tillfällig skattefrihet för gåvor som anställda kan få av sin arbetsgivare till ett värde av 1000 kronor per anställd. Möjligheten gäller utöver de skattefria gåvor på 450 kr som redan finns idag som till exempel julgåvan*.

I förslaget så omnämns presentkort som exempel på gåva till anställda. Och på Awardit har vi just den perfekta presenten till alla målgrupper vid alla tillfällen – en Zupergift. Ett presentkort med många valmöjligheter bland en mängd kända varumärken i olika kategorier. Idag hittar du bland annat varumärken som C More, Circle K, Nextory, McDonalds och Spotify på Zupergift.

Zupergift är ett digitalt presentkort som snabbt och enkelt levereras via e-post till mottagaren. Mottagaren löser in sin Zupergift mot ett varumärkespresentkort och får själv välja vad den belönas med. Så slopa tråkiga företagsgåvor som inte används. Med en Zupergift som ”coronagåva” lovar vi att ingen anställd kommer att bli missnöjd.

Vill ditt företag ge ut Zupergift som gåva till era anställda? Kontakta oss så hjälper vi dig vidare. Vill du se vilka varumärken som ingår i Zupergift idag? Gå in på zupergift.com

*Källa: Regeringskansliet

Utforska mer

Så motiverar du Millennials

Lojalitetsprogram som strategiskt verktyg

Presentkort som fly-wheel för tillväxt