Belöna och bli belönad!

Ta ert lojalitetsarbete till helt nya nivåer med Awardits lojalitets- och presentkortslösningar!

Vill ni nå riktig framgång? Utveckla sättet ni arbetar med kund- och medarbetarlojalitet!

Awardit har lång erfarenhet av att arbeta med lojalitets- och presentkortslösningar och vi vet vad som fungerar. Vår expertis och vårt unika eko-system av tjänster öppnar helt nya möjligheter för ökat kund- och medarbetarengagemang. Med våra tjänster kan ni förvandla varje interaktion till ökad försäljning och förbättrad lönsamhet!

Helhetslösningar för lojalitet

Ta ert lojalitetsarbete till en helt ny nivå med Awardits helhetslösningar för kundlojalitet! Oavsett om ni har företag eller konsumenter som kunder kan Awardit hjälpa er att nå ökad kundnöjdhet, större kundengagemang och förbättrat resultat! Läs mer om hur Awardit kan hjälpa er att uppnå den högsta nivån av kundlojalitet!

Motivationsstrategier som fungerar

Vill ni bygga en företagskultur som genomsyras av en gemensam stark strävan att nå ökad lönsamhet och stärkt resultat? Då bör ni investera i det viktigaste ni har, era medarbetare! Med rätt strategi och ett väl genomtänkt motivationsprogram kan ni uppnå fantastiska resultat. Läs mer om hur Awardit kan hjälpa er att uppnå högre medarbetarmotivation.

Innovativa presentkortslösningar

Vill ni skapa ett presentkortsprogram som bidra till att utveckla er verksamhet och dessutom nå långt utanför era egna försäljningskanaler? Vill ni hitta nya möjligheter att använda presentkort, te x för kundrekrytering, att öka snittvärdet per köp eller belöna era kunder för deras lojalitet? Då har Awardit lösningarna för er! Läs mer om hur Awardit kan hjälpa er nå framgång med marknadens bästa presentkortssystem.

Digitala belöningssystem

Vill ni belöna anställda och kunder eller driva effektiva program för kundrekrytering och insamling av kunddata? Då är Awardits tjänster inom belöningar helt rätt för er. Awardit har ett stort antal tjänster för att belöna aktiviteter och beteenden. Läs mer om hur ni kan nå framgång med Awardits’ tjänster inom belöningar.

Våra lösningar hjälper er nå framgång!

Awardit är en av Europas ledande leverantörer av lojalitetsprogram och presentkortslösningar. Vi erbjuder kompletta ekosystem av tjänster som hjälper företag och organisationer att uppnå försäljningsmål och förbättrad lönsamhet genom ökad kundlojalitet och medarbetarmotivation. 

Vårt fokus ligger på att skapa lojalitetsprogram och presentkortslösningar som ger konkreta och mätbara resultat. Vi tror på att belöna och bli belönad – en princip som genomsyrar allt vi gör. Genom att utveckla och belöna era befintliga kunder och medarbetare är vi övertygade om att ni kommer att se förbättrad lönsamhet och imponerande resultat. 

Utforska våra kundreferenser

0 +
Företag och organisationer använder Awardits lösningar för nå framgång. Här är några av dem.

Vad säger våra kunder?

Så här tycker våra kunder om våra tjänster och hur det är att arbeta med oss.
0
MSEK

Omsättning 2023

0
MSEK

EBITA resultat 2023

0
MSEK

Organisk omsättning 2023

Skalbar affärsmodell med fokus på långvariga kundrelationer!

Awardit kombinerar organisk och förvärvsdriven tillväxt med en skalbar affärsmodell och fokus på långvariga kundrelationer. Genom vår förvärvsstrategi och unika kompetens inom lojalitets- och presentkortslösningar är vi väl positionerade att bli den ledande aktören inom vår bransch i Europa.

Nyhetsrum

Ta del av de senaste nyheterna från vår värld och få insikter om hur ni tar ert lojalitetsarbete till nya nivåer.

Bli en del av vårt innovativa team - vi söker ständigt nya talanger!

Är du nyfiken, innovativ och gillar utmaningar? Då är vi rätt arbetsgivare för dig! Upptäck en arbetsplats där nyfikenhet och kreativitet uppmuntras och dina idéer verkligen kan göra skillnad. Läs mer om våra lediga tjänster och hur det är att arbeta hos oss.

Hur kan vi hjälpa er att nå framgång?

Kontakta oss för mer information och upptäck hur Awardits ekosystem av tjänster inom lojalitet och presentkort kan bidra till er framgång. Låt oss tillsammans göra er vision till verklighet!